Veiligheid

Veiligheid en Bescherming van kapitaal

 

Onwrikbare financiële standaarden

De broker waarmee The house of Trading samen werkt staat onder toezicht van CySEC (Cyprus Security Exchange Commission). Cyprus is lid van de Europese Unie en is hierdoor geregulariseerd om hun product ook in Europa te verkopen.

Verder is het ook lid van de Financial Services Complaints Ltd, een derde partij die u kan helpen met het oplossen van geschillen. Dit moet in het engels maar The House Of Trading zal u hierbij helpen moest dit ooit nodig zijn.

De broker is ook geregistreerd in Financial Service Providers Register (FSPR) als een aanbieder van financiele diensten. Het thuis adres van de broker is New Zeeland maar ze hebben bijkantoren in onder andere Cyprus.

Bovendien hebben ze al tal van awards gewonnen, de belangrijkste worden hieronder weergegeven.

 Aparte klantenaccounts

In overeenstemming met financiële regelgeving van de EU wordt het kapitaal van klanten gescheiden van het bedrijfskapitaal. Hier wordt elke dag toezicht op gehouden.

Verzekering

Fondsen van retailklanten zijn verzekerd door het Beleggerscompensatiefonds voor klanten van Cypriotische investeringsmaatschappijen (tot maximaal 20.000 € per klant). Meer informatie hierover kunt u bij ons opvragen.

Vooraanstaande beveiligingsinfrastructuur

Het R&D-team van onze broker handhaaft de striktste veiligheidsprotocollen om de integriteit van de website en het platform te waarborgen.

Technologische vooruitgang, Beveiliging en integriteit van systemen

Er wordt een combinatie van geavanceerde technische en fysieke beveiligingen gebruikt om alle datasystemen te beschermen: Er worden robuuste firewalls en Secure Sockets Layer (SSL) software gebruikt om informatie tijdens verzending te beveiligen, 256-bit AES algorithm to encrypt the Internet connection. Alle dataoverdracht tussen serverapparaten wordt verstuurd met gebruik van SSL-codering

SMS verificatie voor het afhalen van geld

Er zijn extra beveiligings diensten beschikbaar voor mensen die tijdens de registratie een sms verificatie hebben gedaan. Geld afhalen kan dan enkel door verificatie van een sms naar uw gsm. Dus niemand behalve u kan geld afhalen van uw rekening zelfs wanneer ze uw emailadres en paswoord kennen. Deze dienst wordt u volledig gratis aangeboden.

En tot slot …

Nog niet overtuigt? Dan kan ik u gerust stellen dat ikzelf ook een account heb bij deze broker en er tot nu toe nog geen problemen zijn opgedoken.

Houd er echter wel rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de winsten of eventuele verliezen en u hiervoor niemand anders kan verantwoordelijk stellen. Jij plaats namelijk de trades in het systeem. Niemand verplicht u dit te doen. Tenzij er bugs in het spel zijn wat hoogst onwaarschijnlijk is. Maar bij discusie zal Financial Service Complaint Ltd hierover beslissen.