Over mezelf

Mijn naam is Dimitri De Meester

Van opleiding een Master in de Handelswetenschappen en een Master in Business Economics. AL meer dan 16 jaar lang geef ik consultancy advies aan privé bedrijven en bedrijven in de publieke sector. Alsook implementaties van systemen en processen. Van multinationals tot locale en internationale bedrijven. Het gaat om bedrijven als de Europese commissie, Telenet, Vlaamse Overheid, Eandis, Stater, enz… . In mijn vrije tijd doe ik aan “business and marketing-savvy spotting” of anders gezegd het opsporen van nieuwe trends.
Om te traden op de FOREX markt hebt u echter geen Master of Bachelor opleiding in de economie of wiskunde nodig, het maakt het studeren misschien wel makkelijker en sneller maar dit is dan ook alles.
Reeds enige tijd geleden heb ik een master thesis geschreven over het gedrag van managers en medewerkes, hiervoor heb ik onderzoek gedaan bij HRO’s (High Reliability Organisations), dit zijn vliegdekschepen, ziekenhuizen, elektriciteitscentrales, banken, enz… Een zeer interessant onderwerp die mij aangezet heeft om verder onderzoek naar gedrag te doen bij een niche categorie, de traders. Het resultaat van mijn onderzoek naar het gedrag van traders vindt u terug in de opleiding. Ik weet het, je kan dit ook vinden op internet en in boeken. Maar ik heb alles overzichtelijk gebundeld in één boekje. Zo bespaart u vele dagen lezen en zoekwerk en kent u toch snel de basis principes van het traden.

Echter uw succes zal niet afhangen van uw opleiding, jammer voor de één en gelukkig voor de ander, maar eerder van de ervaring in de psychologie van traden. De basis wordt u bijgebracht op dit platform. Wordt u lid dan zal u toegang krijgen tot meer kennis en toegevoegd worden aan een trading group en zal je persoonlijk begeleid worden indien je dit wenst. Na de basis opleiding kan ik u ook verder helpen aan een opleiding in het buitenland, in Londen of de US. Dit zijn dure opleidingen die je beter volgt nadat u reeds enige ervaring hebt met traden. Zo kan u maximaal resultaat behalen van deze opleiding.

Er gaan verhalen de ronde van mensen die op deze manier tot wel 1.000€ per maand verdienen. Dit zal natuurlijk niet mogelijk zijn met slechts 250€ op uw account, tenzij je dit over een zeer lange periode doet. Maar wel indien je bijvoorbeeld 20.000€ op je account hebt.

Graag zou ik nog even dit meegeven, ik handel het liefst met mensen die ik persoonlijk ken. Ik heb een ruime interesse in sport, je kan mij makkelijk ontmoeten in een van deze sport takken: fitness, kite surfen, windsurfen, wake boarden, snowboarden, lopen, fietsen, wandelen, enz… . You Ask We Do! Deze sporten beoefen ik op een recreatief niveau. Iets ontspannender kan ook met gewoon een drink of een etentje. Het gaat tenslotte om geld en dit vertrouw je niet zomaar toe aan de eerste de beste nobele onbekende. U bent hierin natuurlijk vrij.