Binary Options

Binary options worden ook wel alles of niets opties genoemd. Bij een binary optie krijg je indien je wint 75% tot 95% bovenop uw initiële investering terug. Verlies je dan verlies je ook uw volledige investering. Binary options lopen af op een tijdstip die je zelf kan kiezen. Dit kan gaan van 1 minuut tot 30 minuten of zelfs enkele dagen.
Indien je opties koopt voor Goud om te stijgen (call) aan een prijs van bijvoorbeeld 1256,30 € dan zal je winnen zelfs indien de prijs op het vervaltijdstip slechts 1256,31 € is. U ziet het slechts 1 eurocent is voldoende om te winnen. Er zijn verder geen transactie kosten of ander kosten die in rekening gebracht worden.

Het grote voordeel van binary opties is dat er slechts een beperkte kennis nodig is om te handelen. U weet vooraf perfect wat uw mogelijke verliezen of mogelijke winsten kunnen zijn. Verder moet u geen software installeren en kan alles online afgehandeld worden.

Handelen in binary opties vereist echter dezelfde kennis om te analyseren of de markt zal stijgen of dalen. Alleen de gebruikte tool om uw orders in te geven is eenvoudiger in gebruik.

Binary options zijn er voor zowel de forex markt, grondstoffen, metalen en aandelen.

Heb je interesse om een binary options account te openen stuur dan een email naar openaccount@thehouseoftrading.be en volg de verdere instructies op.